Na področju filtracije z našim znanjem in praktičnimi izkušnjami zagotavljamo čistejši zrak za vse vrste industrije. Pri zagotavljanju najboljših rezultatov niso dovolj samo standardne rešitve zato zagotavljamo tudi individualne rešitve filtracije.

Filterske naprave, ki iz zraka odstranjujejo prah, kemikalije oljne hlape barve in lake in drugo nesnago, so nepogrešljive v skoraj vseh industrijah. Različni tipi odpraševalnih naprav se uporablja za filtriranje različnih nesnag v zraku. Suhi filtri pri katerih se nesnaga nabira na filterskih tkaninah se uporablja za razmeroma suhe in nemastne prašne delce kot so prahovi ter večji delciki, ki nastajajo pri različnih tehnoloških procesih, kot so mizarstvo, kamnolomi, metalurgija….

Elektro statične naprave so najboljša rešitev za odstranjevanje maščob iz zraka kjer elektro statika veže nase mastne delce. Ti filtri so najboljša izbira pri tlačnem livarstvu ALU zlitin proizvodnji olj in maziv vedno več se uporabljajo tudi v prehrambeni industriji kjer so tudi v kombinacji z filtri za vonjave.

Filtracija skozi vodo je učinkovita in se uporablja večinoma za lakirnice vendar ti filtri imajo to slabost, da onesnažujejo vodo zato, če je le možno uporabimo katero drugo metodo filtriranja.

Da bodo vaši filtri učinkovito delovali opravljamo tudi menjave filtrov preglede, posodobitve in servis filteskih naprav.

Filtrirni Sitemi ki jih ponujamo

  • Filtracija oljnih hlapov od obdelovalnih strojev
  • Filtracija različnih prahov tudi ATEX izvedbe
  • Filtracija Plinov pri varjenju

Ponujamo še mnogo drugih sistemov za učinkovito filtracijo.